2012. február 29., szerda

Csillagfény, Mohaachát és kékes-zöld, irizáló Swarovski bicon nyaklánc.

 Klasszikus, mégis figyelemfelkeltő ékszer. Minden korosztály számára ideális választás, akár a hétköznapokra is,vagy, ha csak, a  megszokott viseleteidet szeretnéd különlegessé varázsolni.

Feltűnő szépséget , és egyediséget sugároz a medál plasztikus formája, a Mohaachát befoglalásához használt japán gyöngyök mintázata, és az irizáló Swarovski kristály biconok zöldes-kék csillogása .

Egyszerű formájú, ezüst színű láncot választottam hozzá, de bármilyen ezüst láncra könnyen felrakható. Lánc nélkül is megvásárolható.
Strasszos mágnes kapoccsal záródik, ami önmagában is egy kis ékszer, és egyszerűen felvehető.



Méretei:
Teljes hossza: 80cm.
             Medál: 5.5 cm.
                 Ára: ELKELT

Bevezető AKCIÓ!
Jelölj, oszd meg, likolj vagy kedvencelj és vásárolj 20%-al olcsóbban.


A tanítások, valamint a természetgyógyászat egyes irányzatai szerint, ha drágakővel díszített ékszert viselünk, finom rezgés, rezonancia keletkezik bennünk. A szunnyadó, vagy legátolt erők és tulajdonságok a drágakő rezgéseire azonnal válaszolnak, ezek az erők felélednek és visszanyerik eredeti formájukat.

Mohaachát lelki hatásai:
Jó hatással van a kreativitásra, segít oldani a félelmeket, erőt és bátorságot ad. Segít megszabadulni a traumatikus élményektől, valamint különbséget tenni igaz és hamis barátok között.
A mohaachát elfeledteti a mindennapi terhek nyomását, a stresszt.
Közvetíti a Föld energiáit, így önbizalmat, biztonságérzetet nyújt.
Megbízhatóvá, kiegyensúlyozottá tesz. Az egyensúly, a szabadság köve.


Nincsenek megjegyzések: