2012. március 1., csütörtök

Önzetlen-szeretet faragott rózsakvarc virág és gyöngy nyaklánc.

Egy újabb darab javíthatatlan romantikusok számára. Az egyszerűség jegyében született ez a bájos virágos nyaklánc.

A faragott Rózsakvarc virág közepébe, rózsaszín 6mm-es AB Swarovski helix és bronzszínű cseh fazettázott gyöngyöt fűztem. A virág „szárát” rózsaszín delica gyöngyökből készítettem, peyote technikával.
 Részletekig szépen kidolgozott, anti allergén láncot választottam hozzá, 12 mm-es, szintén faragott, rózsakvarc gyöngyökkel egészítettem ki.
Strasszos mágnes kapoccsal záródik, ami önmagában is egy kis ékszer és könnyen felvehető.



Méretei:
Teljes hossza: 60 cm.
Rózsakvarc virág: 4 cm.
Ára:Elkelt

Ha úgy érzed, a romantikából sosem elég, megtaláltad az ideális kiegészítőt, amellyel megjelenésed bájosan egyedivé teheted.

Bevezető AKCIÓ!
Jelölj, oszd meg, likolj vagy kedvencelj és vásárolj 20%-al olcsóbban.

A tanítások, valamint a természetgyógyászat egyes irányzatai szerint, ha drágakővel díszített ékszert viselünk, finom rezgés, rezonancia keletkezik bennünk. A szunnyadó, vagy legátolt erők és tulajdonságok a drágakő rezgéseire azonnal válaszolnak, ezek az erők felélednek és visszanyerik eredeti formájukat.



Az öt alap gyógyító kristály között nagy jelentősége van ennek a kőnek. A közkedvelt rózsakvarc, a szeretet köve! 
Már ránézésre is gyengédséget kelt, nem véletlenül tartják azt róla, hogy szerencséssé teszi a szerelmet. Mindemellett erősíti a beleélő képességünket, megbocsátásra ösztönöz, gyógyítja a szív sebeit, nyitottá tesz a szépségre és harmóniára, életre kelti az alkotóerőt. 





Nincsenek megjegyzések: